Internationaal netwerk

van vertalers & native speakers

Met zorg geselecteerd

MP Translations werkt met een internationaal netwerk van vertalers en native speakers. Deze mensen zijn met zorg geselecteerd en leveren snel en gedegen werk. De coördinatie en kwaliteitsbewaking is bij elke opdracht in handen van Monique Polman, oprichtster en drijvende kracht achter MP Translations. Zij is voor elke opdracht het aanspreekpunt.

Over Monique Polman

Monique is al ruim twintig jaar werkzaam als vertaalster. Zelf spreekt en schrijft ze vloeiend Engels, Spaans en Duits. Ze schakelt snel en moeiteloos over van het Nederlands naar een van deze talen. Ze beheerst Italiaans en Frans. Noors, Zweeds en Deens begrijpt ze goed.
"Het schakelen tussen verschillende talen geeft mij een gevoel van wereldburgerschap en vrijheid. Als taal geen barrière is, lossen grenzen op. Geweldig als we elkaar begrijpen, ook al spreken we een andere taal en komen we uit een andere cultuur."
Monique Polman
Monique heeft vaak langlopende samenwerkingen met de bedrijven waar zij voor werkt. Ze kan zich snel en goed inleven in de specifieke wensen van haar klanten. Ze werkt nauwkeurig, servicegericht en beschouwt deadlines als heilige afspraken
“SIM werkt inmiddels al geruime tijd naar tevredenheid met MP Translations. Als internationaal bedrijf hebben we geregeld vertalingen nodig vanuit het Nederlands of Engels naar bijvoorbeeld Duits, Tsjechisch, Italiaans, Spaans. MP Translations schakelt altijd snel en kan daardoor op korte termijn de benodigde vertalingen verrichten. Daarnaast wordt de brontekst kritisch bekeken om verdere misverstanden in het vertalen te voorkomen. Door het snelle schakelen en de kwaliteit van het vertalen heeft SIM een fijne partner voor de diverse vertaalprojecten!”
SIM

31 (0)6 23 11 25 66
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Duinweg 9, 1871 AC  Schoorl, Nederland
KvK-nummer: 54725992
Algemene Voorwaarden
Copyright | MP Translations 2017
contentcoaching | mariekejansz.com
Webdesign | zandenparels.nl