Vertaaldiensten

MP Translations | Full service vertaalbureau

MP Translations verzorgt uiteenlopende professionele vertalingen. Voor elke opdracht geldt dat wij ons zo goed mogelijk inlezen en inleven in de wereld waarin de opdrachtgever opereert.

Websites

Voor een goede vertaling van websites is het heel belangrijk dat de optimalisatie van zoekwoorden ook in de doeltaal overeind blijft. De vertaalde webteksten maken wij net zo relevant en wervend als in de brontaal.

Wij vertaalden websites voor o.a.: IAS Cloud

Marketingteksten

De woorden van uw marketingteksten zijn met zorg gekozen. Wij zorgen ervoor dat de vertaalde teksten even wervend en soepel zijn voor uw doelgroep als de oorspronkelijke teksten.

Wij vertaalden marketingteksten voor o.a.: Dornbracht, Dräger

Handleidingen

Een handleiding moet natuurlijk duidelijk en logisch zijn. Wij maken handleidingen die niet lezen als vertaalde tekst, maar waarbij de duidelijkheid en logica geheel overeind blijven, zodat uw klanten er goed mee uit de voeten kunnen.

Wij vertaalden handleidingen voor o.a.: HP

Apps

Apps bevatten doorgaans weinig woorden, maar de woorden die er wél in staan zijn met uiterste zorg gekozen. Die woorden moeten dus super treffend zijn en aansluiten bij de belevingswereld van de gebruikers. Daar zorgen wij voor.

Wij vertaalden apps voor o.a.: Unidays, Apple

Productspecificaties

Belangrijk bij productspecificaties is dat ze to the point zijn. Zonder omwegen de belangrijkste vragen die klanten kunnen hebben beantwoorden. Vaak is daar ook wat culturele achtergrond voor nodig. Die hebben wij in huis.

Wij vertaalden productspecificaties voor o.a.: SIM

Juridische teksten

Bij juridische teksten zijn zorgvuldigheid en accuratesse onze kernwoorden. Wij vertalen uw juridische teksten met zorg, zodat alle vaktermen en tekstfuncties volledig kloppen.

Wij vertaalden juridische teksten voor o.a.: SIM
"I confirm that Monique Polman has been working with us since May, 2015 to the present day. She is one of our main Dutch Translators, carrying out German/English to Dutch projects in all subject areas and of all sizes. Monique is very skilled, reliable and a valuable member of our team."
Translation Agency

31 (0)6 23 11 25 66
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Duinweg 9, 1871 AC  Schoorl, Nederland
KvK-nummer: 54725992
Algemene Voorwaarden
Copyright | MP Translations 2017
contentcoaching | mariekejansz.com
Webdesign | zandenparels.nl